Alle boeken 

De boeken die ik geschreven heb, staan hier voor je op een rijtje. Bovenaan staan de dreumesboeken. Scrol je verder naar beneden dan loopt het leesniveau en de leeftijd voor wie de boeken bestemd zijn op. Wil je dat ik bij jou in de bibliotheek of op je school kom vertellen over mijn werk? Klik dan hier op De Schrijverscentrale in Amsterdam.

Wil je weten wie hoe ik op een idee kom als ik een nieuw boek ga schrijven? Ik wandel dan met mijn liefste vriendinnetje ...
Abeltje! We lopen naar het bos en daar is het zo heerlijk stil dat mijn hoofd rustig en leeg wordt. Er is ruimte voor een idee! Wil je Abeltje zien? Klik dan op haar naam.

Nu snel naar de boeken! Wanneer je op een afbeelding klikt, kom je meer te weten over het boek. Wil je terug naar deze pagina? Klik dan op dit gezellige ventje!
         

        

 
 


 
Gezellig met z'n allen in één boek!

Weet je wat schrijvers ook wel eens doen? Die kruipen gezellig samen in één boek, zoals we doen in de boeken die je hieronder vindt. Lekker knus naast Annie M.G. Schmidt, Carry Slee of Paul van Loon. Het zijn fijne buren!